Hemsida

hemsida

Vi erbjuder alternativ för att skapa hemsida oavsett om du är nybörjare eller avancerad användare. Skapa snabbt och enkelt en professionell hemsida eller e-handel. Med vårt smidiga verktyg och bra support blir det enkelt att lyckas. Ett komplett föreningssystem med hemsida, medlemshantering, betalning och internkommunikation. Gratis! Fungerar bra både för hela föreningen och enskilda lag! Över 13 kunder har redan valt oss. Telefonutbildning Uppsättning av klubben Import av medlemmar Koppla domännamn. Människor från alla möjliga typer av företag och yrken har skapat hemmafest gratis hemsida med Wix. Allt du behöver för att stora enso din fantastiska hemsida Vi har allt du behöver. O-ringen 2018 egen kontaktbok Kontaktuppgifter till alla spelare, ledare och föräldrar i snabbis utan att behöva lägga till dem var och en.

Hemsida - vra

Då kan du använda Hemsideprogrammet som ingår i alla webbhotellspaket hos One. Helhetslösningen för din klubb laget. Hanteras av lagets ledare. En toppmodern hemsida helt anpassad för idrotten. Kom igång Se introduktionsvideo. Chatta med oss   Stängt Väntetid 1 min Väntetid min Upptaget. Hanteras centralt av klubbens kansli eller styrelse.

Hemsida - vill hyra

Nå alla med senaste nytt Presentera er spelartrupp. Vi har utvecklat en tjänst som hjälper alla i och omkring klubben, oavsett roll. Om du inom de 14 första dagarna efter köp inte är nöjd med oss så får du pengarna tillbaka domännamn undantaget. Om du vill kan du stänga av cookiefunktionen i din webbläsare. Webnode är väldigt snabbt och enkelt att använda. Tack för ditt meddelande Vi återkommer så fort som möjligt.

0 reaktioner på ”Hemsida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *