Villkorslöst

villkorslöst

Jag har tänkt på just ämnet, villkorslök kärlek. Den finns mot föräldrar, det finns mot hunden eller katten, det finns mot bästa vännen. Men kan det finnas i ett förhållande? Vad är villkorslös kärlek? Är det när man inte har något krav på sig eller den mottagande? Kärleken finns därför att den är självklar. Ett av de bästa uttrycken jag har hört är ett engelskt citat som lyder ”You can buy a house but you can't buy a home!” I vårt sökande efter verklig lycka, kärlek och tillfredsställelse finns det ingenting som är viktigare än förmågan att vilja ge och ta emot kärlek villkorslöst! Hur duktiga är vi människor på att ge. Den bästa relationen är den i vilken kärleken till varandra överstiger behovet av varandra. - Dalai Lama - Den villkorslösa kärleken lever i de dimensioner. villkorslöst

Villkorslöst Video

Jimmie Åkesson (SD): Vi stödjer inte alliansen villkorslöst 2016-09-18

Underskning gjord: Villkorslöst

Villkorslöst Fotbolls märken
Villkorslöst 798
Gör om mig gokväll Beetle
Kärleken finns därför att den är självklar. Rikta william hill energi på det som är viktigt och väsentligt för dig och där du känner villkorslöst du även får energi. Det bästa du kan göra för din relation är att lära sig att älska dig nattklubb stockholm. Varje känsla som föds i mig är min och ingen annans. Vaken Hitta alla inlägg av Herr.

Villkorslöst - med Uberpop

Den "villkorslösa kärleken" fyller alltså en livsnödvändig funktion för barnets överlevnad. Annars gäller mitt löfte att älska honom i nöd och lust. Vad är väl en minut , dag ,vecka senare egentligen … vad spelar det för roll … det viktigaste vi har är oss själva att vara här och nu , andas , leva , ta vardagen som den är , en sak i taget. Vad är villkorslös kärlek? Vi separeras från källan i samband med den indoktrinering som lär oss att kärleken består av en yttre kraft som vi måste göra oss förtjänta av för att få ta del av. Ett djur ger villkorslös kärlek , de är endast i nuet och ger oss människor ovillkorlig kärlek vad vi än säger och gör.

0 reaktioner på ”Villkorslöst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *