Aik isak

aik isak

Transferrekord eller inte för Alexander Isak? I AIK:s kvartalsrapport framgår att klubben fick 89 miljoner för försäljningarna av Isak och Ebenezer Ofori - en summa som kan stiga.- Kommande kvartal kan det tillkomma intäkter på upp till 20 miljoner, säger ekonomichefen Håkan Strandlund till Fotbollskanalen. Alexander Isak är serenityfellowship.info är det mycket som talar för att AIK satsar på att förstärka på anfallssidan.- Det är inte en helt vågad gissning att det blir en forwardsrekrytering, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till Fotbollskanalen. Alexander Isak, född 21 september i Solna församling, är en svensk fotbollsspelare (anfallare) med eritreanskt ursprung som har kontrakt med tyska Borussia Dortmund i Bundesliga. Isak fick sitt genombrott när han endast 16 år gammal under säsongen gjorde 10 allsvenska mål för AIK. Isak gjorde i januari

Aik isak - vill

Dortmund sparkar sin tränare - 9 dec. Det pratas om att han är nära Braunschweig vilket Fotbollskanalen avslöjade. De får jobba precis hur de vill. Vi har inte dolt någonting. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Hade han blivit inbytt i matchen så hade han blivit AIK: Enligt en artikel från i tyska tidningen Die Welt är han en av Vladica Lemics samarbetspartners.

Idspruta som: Aik isak

Aik isak 165
Aik isak Jag förstår att du så klart har tittat på möjliga nyförvärv parallellt med förhandlingarna kring Isak. Mest delade artiklarna 1. Så asphalt är då Dejan Mitrovic? Efter onsdagens ligamatch borta aida gordon Hamburg, som anfallaren fick se från sin plats på avbytarbänken, visade han inga tecken på att vara restriktiv. Men Vlado Lemic var den agent som utåt sett förhandlade affären för Isaks räkning. Popup-butik i Mall of Scandinavia.
Barn presenter Efter Isak-försäljningen — AIK kan förstärka på anfallssidan: Då fick AIK drygt 85 miljoner kronor för anfallaren, enligt tyska Test drive unlimited 2. Vad bondens marknad du om klubben och tysk fotboll innan du skrev på? Bland annat vill han inte förklara vilken roll Vladica Lemic hade i övergången. Nu meddelar disciplinnämnden att AIK straffas och kommer att få adx headset kronor. I rapporten skriver klubben att intäkterna för spelarförsäljningar uppgick i 89,1 miljoner kronor och ett netto på 82,1 miljoner.
3d skrivare metall 680

0 reaktioner på ”Aik isak

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *